Vooorbergen

Diensten

Individuele coaching

Wil jij weten:

  • Waar je blij van wordt en wie je bent?
  • Hoe je overkomt op anderen?
  • Waarom je voor die ene taak motivatie hebt en de andere niet?
  • Hoe het komt dat je altijd te weinig tijd hebt?
  • Hoe je mensen in beweging krijgt en de juiste targets stelt?

Dit zijn herkenbare vragen die we onszelf allemaal wel eens stellen. Veel vraagstukken zijn niet gemakkelijk te beantwoorden. Bij individuele coaching zoek je samen naar antwoorden en krijg je meer inzicht in jezelf. Zo werk je aan je eigen ontwikkeling en leer je hoe je het beste uit jezelf kunt halen.

Teamcoaching

Een groep medewerkers bij elkaar is nog geen team. Om een eenheid te creëren, zet je teamcoaching in. Verbetering van teamprestaties, doorbreken van weerstanden en samenwerken: onderdelen die de groepsband versterken én aan bod komen bij teamcoaching. Een van de doelen van teamcoaching is een open sfeer met veel onderlinge communicatie. Alleen op die manier wordt ‘samenwerken’ pas echt ‘samenwerken’. Zo creëer je met z’n allen topprestaties!

Business coaching

  • Wat zijn de sterktes en zwaktes van mijn onderneming? 
  • Hoe ga ik met mijn personeel om? Hoe laat ik mijn medewerkers vrij om ze vervolgens weer aan te sturen? 
  • Hoe zet ik mijn groei door en waar richt ik me op? 
  • Als ik weet wat mijn doelen zijn: hoe krijg ik dan alle klanten, systemen, structuren én het personeel mee?

Het kan bijna niet anders of je herkent als ondernemer minstens één van deze vragen. Dat is goed, want dat betekent dat je kritisch kijkt naar je bedrijf. Om deze vragen te beantwoorden én om concreet resultaat neer te zetten, zet je business coaching in. Vooorbergen helpt je bij het omzetten van ideeën, geeft richting en zorgt ervoor dat je doelen verwezenlijkt. 

Klantgericht werken

Ontevreden klanten kun je veranderen in een tevreden klant! Daar gelooft Vooorbergen in en daar willen we jou ook in laten geloven. Dankzij coaching en training zetten we een verandertraject door, zodat jouw bedrijf klantgericht of patiëntgericht communiceert en werkt. Vooorbergen weet als geen ander hoe jouw klant/patiënt bedient wilt worden: dankzij meer dan dertig jaar ervaring met klantgericht en patiëntgericht werken.

Contact

Of je nu een coach zoekt op zakelijk of persoonlijk vlak. Vooorbergen brengt je graag verder.
Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen? Ik maak graag kennis.