Vooorbergen

Wat mijn klanten over mij zeggen

John van Orsouw

Eind 2016/begin 2017, tijdens een periode van slechte dienstverlening aan de klant met een grote focus op verbetering van processen was Rick als teamcoach ingezet bij Welzorg. Hij zorgde voor de broodnodige aandacht voor de mens, ontwikkeling en begeleiding van een recent geformeerd team dat moest gaan samenwerken in een moeilijke tijd, en coaching aan mij als manager van dat nieuwe team. Rick kan goed luisteren en geeft prettig feedback en advies. De eerste stappen richting een waardevolle dagstart zijn op initiatief van, en met begeleiding van Rick gemaakt. Tijdens deze hectische en uitdagende periode heeft Rick op een hele fijne, betrokken manier bijgedragen aan mijn ontwikkeling als leidinggevende en de ontwikkeling van het team in het algemeen.

John van Orsouw
Welzorg

Remco Lamberts

Gedurende mijn periode als leidinggevende bij Achmea heb ik met veel plezier en resultaat samengewerkt met Rick om de commerciële en communicatieve vaardigheden van onze teams financiële diensten naar een hoger level te tillen. Rick heeft dit gedaan middels een doorlopende aanpak waarbij doelgroepgerichte training, follow up en interne coaching centraal stonden.

Tegelijkertijd hebben we een bruikbare checklist ontwikkeld om resultaten meetbaar, herkenbaar en transparant te krijgen. Het gevolg? Gestage groei in onze sales en retentie resultaten. Hiernaast is Rick een enorm sympathiek en warm persoon die op alle niveaus sterke relaties bouwt.

Remco Lamberts
Achmea

Maarten Pijpers

Een snelgroeiend bedrijf managen is niet altijd even gemakkelijk. Rick helpt ons met deze groei en geeft ons inzichten, waardoor we zowel de groei als het managen hiervan op een correcte manier kunnen voortzetten.

Maarten Pijpers
Eigenaar marketingbureau Uitblinkend

Maria van Dijk

Ik ervaar de een op een coaching met Rick als zeer prettig en nuttig. Hij is voor mij heel benaderbaar en daarom een fijne sparringpartner die goed aanvoelt wanneer ik welke vorm van coaching kan gebruiken. In sessies met een groep ervaar ik de begeleiding van Rick als heel professioneel. Mede door zijn ruime kennis van de DISC profielen kan hij deze sessies in goede banen leiden en waardevol invullen. Hij helpt mij om mezelf (nog) beter te leren kennen, mijn kwaliteiten/talenten in te zetten én hoe ik om moet gaan met mijn valkuilen.

Maria van Dijk
Teammanager beheer en projecten

Moniek van der Putte

Nog niet zo lang vervul ik een leidinggevende functie. Rick heeft mij handvatten gegeven om met bepaalde situaties om te gaan. Met behulp van de DISC-analyse ben ik veel te weten gekomen over mijzelf en tijdens de gesprekken met Rick vielen de puzzelstukjes op zijn plek. Ik vind Rick een prettige gesprekspartner en ik niet alleen, inmiddels hebben veel meer collega’s binnen de organisatie coachingssessies gehad!

Moniek van der Putte
Teammanager klantencontact

Irmgard Reijntjes

Rick Voorbergen heeft de afdeling klantencontact van Bibliotheekservice Passend Lezen met zijn coaching en begeleiding naar een professioneel niveau gebracht. Zijn individuele en groepsbegeleiding heeft ervoor gezorgd dat je als persoon kunt groeien en meer uit jezelf kan halen.
Dit alles heeft geresulteerd in een open werksfeer, significante verbetering van de kwaliteit aan de telefoon en een goede samenwerking tussen de diverse afdelingen.

Irmgard Reijntjes
Directeur-bestuurder Passend Lezen

Flora van den Berg

Coaching en training van Vooorbergen heb ik als bijzonder nuttig ervaren. Of het nu gaat om individuele coaching van professionals of teamsessies: resultaat in de zin van inzicht, richting en beweging naar het einddoel zijn geborgd.

Daarnaast is het heel prettig om een totaalbeeld te krijgen van de ontwikkelingen en het ontwikkelpotentieel van de organisatie. Dat dit alles gebeurt in een veilige omgeving maakt dat individuen van operationeel tot en met directieniveau heel bewust aan de slag gaan met zichzelf. Heel mooi om mee te maken!

Flora van den Berg
Hoofd strategie, beleid en bestuur bij Politie Nederland